Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα αναστενάξει η Κρήτη – Πάρτι ομαδικό όργιο σε γνωστό ξενοδοχείο

Θα αναστενάξει η Κρήτη – Πάρτι ομαδικό όργιο σε γνωστό ξενοδοχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Ξενοδοχεία, Όργιο,

Καυτή» μόδα γίνονται σιγά – σιγά τα swingers parties (πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων), με τους απανταχού… μερακλήδες να δίνουν ραντεβού σε ξενοδοχείο που καπαρώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο.

Το ερωτικό ξεφάντωμα για τα μέλη του θα διαρκέσει 6 νύχτες, από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016, χωρίς να γίνει γνωστό ακόμη ποιο ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει τα ζευγάρια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για 5άστερο ξενοδοχείο και είναι πολύ πιθανό να είναι το περυσινό.

Οι παροχές στα ζευγάρια περιλαμβάνουν: 24ωρο all inclusive σερβίρισμα soft drink, μπύρας, σπιτικών κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ, κλιματισμός, καθημερινός καθαρισμός δωματίου, συμπληρωματική χρήση περιοχής ευεξίας, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι.

Προσφέρεται ακόμη δωρεάν χρήση Wi-Fi, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, 24ωρη φύλαξη του ξενοδοχείου, εστιατόριο A la Carte (που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή), παραλία κατά μήκος του δρόμου, ενοικιαζόμενες καρέκλες έναντι 6 ευρώ, Room Service με επιπλέον χρέωση. Προσφέρεται ακόμα υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Όπως και πέρυσι, το ολλανδικό πρακτορείο παρουσιάζει την Κρήτη στα μέλη του με την ακόλουθη περιγραφή:

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς. Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί».

Και σε κρουαζιερόπλοιο

Παράλληλα, το εν λόγω πρακτορείο στην ιστοσελίδα του προανήγγειλε κρουαζιέρα για swingers το 2017 στα ελληνικά νησιά. Η κρουαζιέρα με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», (8 ημέρες/7 νύχτες), θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα – Μύκονο – Πάρο – Κω – Ρόδο – Μαρμαρίς (Τουρκία) – Σαντορίνη – Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Πρώην στριπτιζέζ απειλεί ότι θα βγάλει στο Onlyfans γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr