ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο Άγιο Παντελεήμονα καταγγέλει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “αγανακτισμένοι πολίτες” με τη συνδρομή “διακεκριμένων” εκπροσώπων της νεοναζιστική οργάνωσης, επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες κατασκευής νέας παιδικής χαράς στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο κ. Καμίνης διεμήνυσε πως δεν υποκύπτει στη λογική της βίας και προανήγγειλε πως και αυτήν τη φορά θα πράξει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα και τα δικαιώματα όλων των πολιτών.
Το περιστατικό κατήγγειλε και ο υποψήφιος δήμαρχος ΑΘηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
«Η δημοκρατική Αθήνα πρέπει να καταδικάσει την επίθεση φασιστών σε συνεργεία του δήμου Αθηναίων που έκαναν εργασίες ανακατασκευής στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα», ανέφερε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους κατοίκους σε όλες τις γειτονιές «να απομονώσουν τα εγκληματικά φασιστικά και ρατσιστικά στοιχεία».
Ο κ. Σακελλαρίδης έστειλε μήνυμα σε όσους «επένδυσαν κατά το παρελθόν στην θεωρία των δύο άκρων, συμψηφίζοντας τις ναζιστικές ομάδες με κινήματα και κοινωνικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης».
«Τους προτείνουμε να αναλογιστούν πόση βοήθεια προσέφεραν στις ακροδεξιές ομάδες, με την υποκριτική αυτή τακτική», είπε χαρακτηριστικά.























































