Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύροι πρόσφυγες και… “αλληλέγγυοι” απειλούν τους Κούρδους στην Ειδομένη (βίντεο)

Σύροι πρόσφυγες και… “αλληλέγγυοι” απειλούν τους Κούρδους στην Ειδομένη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ήταν αναμενόμενο αλλά αυτοί που επαίρονται ότι ασκούν “προσφυγική πολιτική” πώς να το προνοήσουν;

Αφού δεν ασχολήθηκαν ποτέ τους με θέματα Μέσης Ανατολής και Γεωπολιτικής. Όταν είσαι μια ζωή με το σανδάλι και το σκουλαρίκι και συζητάς αμπελοφιλοσοφίες με τους “συντρόφους” που να μάθεις τι συμβαίνει στον κόσμο;

Κούρδοι πρόσφυγες στην Ειδομένη απειλήθηκαν από Σύρους πρόσφυγες και “αλληλέγγυους” (αυτοί που ασκούν “προσφυγική πολιτική” γνωρίζουν τίποτα από θέματα εθνικής ασφάλειας;), απειλήθηκαν λοιπόν οι Κούρδοι ακόμα και με τις ζωές τους επειδή αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στα μπάχαλα – προβοκάτσιες της Κυριακής στα σύνορα με τα Σκόπια.

Οι Κούρδοι (ενημερώνουμε αυτούς που επαίρονται ότι ασκούν προσφυγική πολιτική) δεν είναι Άραβες. Ένα το κρατούμενο.

Οι Κούρδοι επειδή αγωνίζονται για εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία ανάμεσα στα αραβικά υποανάπτυκτα μουσουλμανικά στίφη αντιμετωπίζονται εχθρικά από τους Άραβες πρόσφυγες. Δύο τα κρατούμενα.

Υποσημείωση: Οι Κούρδοι δίνουν αγώνα μέσα από σοσιαλιστικά και αριστερά κόμματα, τα οποία για τους πιστούς μουσουλμάνους είναι κόμματα του σατανά. Το τονίζουμε αυτό ειδικά σε εκείνους που “ασκούν προσφυγική πολιτική” γιατί “μπερδεύονται”.

Να συνεχίσουμε; Να συνεχίσουμε…

Πάμε τώρα στα… τρία τα κρατούμενα: Μεταξύ των Κούρδων στην Ειδομένη είναι και Γιαζίντι. Οι Γιαζίντι δεν είναι χριστιανοί, ούτε μουσουλμάνοι. Είναι ζωροαστριστές. Ως ζωροαστριστές θεωρούνται “ειδωλολάτρες” και “σατανιστές” από τους σουνίτες μουσουλμάνους. Κινδυνεύουν διπλά, δηλαδή, τόσο ως Κούρδοι όσο και ως οπαδοί του Ήλιου. (Τι λέμε τώρα σε αυτούς που ασκούν “προσφυγική πολιτική”, πολλά μαζεμένα “άγνωστα”, ήδη τους προκαλέσαμε πονοκέφαλο).

Τέσσερα τα κρατούμενα: Επειδή οι Κούρδοι αισθάνονται ότι βρίσκονται σε συμμαχικό έδαφος, έτσι αισθάνονται την Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να δημιουργήσουν πρόβλημα στη χώρα μας και για αυτό αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στα επεισόδια της Κυριακής.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και άλλους πολλούς (αλλά αυτοί αρκούν για εκείνους που “ασκούν προσφυγική πολιτική” και τη συντονίζουν κιόλας… τρομάρα τους), οι Κούρδοι απειλήθηκαν στην Ειδομένη από τους “άκακους” σουνίτες πρόσφυγες και τους αλληλέγγυους υποκινητές τους, κάτι πρακτοράκια που ακόμα δεν τα έχετε μαζέψει, αλήθεια γιατί άραγε; Τι περιμένετε; Να έχουμε θερμό επεισόδιο με τα Σκόπια;

Οι Κούρδοι λοιπόν, φοβισμένοι οι άνθρωποι, εγκατέλειψαν την Ειδομένη. Που να φανταστούν ότι στη “σύμμαχο” Ελλάδα οι ίδιοι “νταβατζήδες” που τους απειλούν στις χώρες τους θα τους απειλούν και εδώ! Που να το φανταστούν;

Βλέπετε την Ελλάδα στη Μέση Ανατολή τη σέβονται γιατί τη νομίζουν όπως την ακούν στα παιδικά παραμύθια με τον Σικάντερ (τον Αλέξανδρο) τον απελευθερωτή! Που να φανταστούν τη σημερινή κατάντια της Ελλάδας…

Ακούστε τώρα εσείς που ασκείτε “προσφυγική πολιτική” και δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες γιατί θεωρείτε ότι όλοι οι “μαύροι” είναι ίδιοι, ενώ ως γνωστόν δεν είναι ίδιοι και αυτόν τον ρατσισμό σας να τον προσέξετε.

Τους Κούρδους θα τους πάρετε και θα τους βάλετε ξέχωρα, μόνους τους, σε προσφυγικά στρατόπεδα ΔΙΧΩΣ Άραβες, να είναι οι άνθρωποι ασφαλείς. Το καταλάβατε;

Και επιτέλους, η διαχείριση του προσφυγικού δεν είναι ακτιβισμός με σανδάλια και σκουλαρίκια.

Προστατέψτε τις ζωές των Κούρδων και δεύτερον προστατέψτε και τις οικογένειες των Αράβων, τις οικογένειες με τους ηλικιωμένους και τα γυναικόπαιδα.

Δηλαδή, από τους Άραβες ξεχωρίστε τα γυναικόπαιδα και τις οικογένειες από τους “μοναχικούς νέους άνδρες”.

Το πάμε από την αρχή; Το πάμε.

α) Οι Κούρδοι μόνοι τους, σε ξεχωριστά προσφυγικά στρατόπεδα. Από τους Κούρδους δεν κινδυνεύουμε και σε σπίτια αύριο να τους βάλουμε.

β) Ξεχωρίστε τα γυναικόπαιδα και τις οικογένειες των Αράβων από τους “μοναχικούς νέους άνδρες”. Αλλιώς στο πρώτο παιδί ή στην πρώτη γυναίκα που θα βιαστεί, εσείς που ασκείτε “προσφυγική πολιτική” θα είστε ηθικοί αυτουργοί του βιασμού ή της όποιας άλλης κακοποίησης.

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο ακροδεξιοί κανίβαλοι από ό,τι φαίνεται, υπάρχουν και εγκληματικά άσχετοι αλλά πάνω από όλα “ανθρωπιστές”… τρομάρα τους!

Δείτε βίντεο με το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA για τους Κούρδους που απειλήθηκαν από τους Άραβες στην Ειδομένη:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr