Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι συζήτησαν Πούτιν και Μαριάννα Λάτση στα 12 λεπτά που έμειναν μόνοι

Τι συζήτησαν Πούτιν και Μαριάννα Λάτση στα 12 λεπτά που έμειναν μόνοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξαφνικά, και εντελώς εκτός προγράμματος, αργά το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής, που ήρθε στην Αθήνα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έγινε η συνάντηση με τη Μαριάννα Λάτση, που έχει με τον αδελφό της Σπύρο Λάτση τον ομώνυμο όμιλο, που δραστηριοποιείται στον μαύρο χρυσό (πετρέλαιο), στο φυσικό αέριο κ.λπ. στον χώρο αυτό. Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη και ο λόγος που κρίθηκε αναγκαία δεν έγινε γνωστός.

Στο γραφείο που έγινε η συνάντηση ήταν μόνο οι δυο τους. Κανένας από το Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν παρών στη συζήτηση που έκαναν. Κράτησε μόλις 12 λεπτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ», η οποία επικαλείται εξαιρετικά πληροφορημένες πηγές,  και δεν υπήρξε καμία απολύτως αναφορά και από τις δύο πλευρές. Να σημειωθεί απλώς ότι ο Όμιλος Λάτση ενδιαφέρεται για την αγορά του 65% της ΔΕΠΑ, η οποία, ως γνωστόν, είναι στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων, που είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση και ήταν στα προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση και να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της… υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ.

Και φυσικά ήταν και το θέμα του Ελληνικού, για το οποίο έγινε δεκτή η προσφορά της Lamda Development (του Ομίλου Λάτση), και μάλιστα μπήκαν και οι υπογραφές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Πρόεδρος FIFA Ινφαντίνο: Να επιστρέψουν οι ομάδες της Ρωσίας στο διεθνές ποδόσφαιρο

Τραμπ: Η Ινδία συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία

Διήμερες διαπραγματεύσεις Ρωσίας-ΗΠΑ-Ουκρανίας στο Αμπού Ντάμπι για τερματισμό του πολέμου

Ζελένσκι: Δεν υπήρξαν ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία μετά το αίτημα Τραμπ σε Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr