ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σελίδα στο facebook “Θάνατος στα ΖΩΑ – Η επιστροφή”. Χθες έκανε το γύρο του διαδικτύου πως επιτέλους συνελήφθη ο διαχειριστής της εν λόγω σελίδας, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει.
“Καταρχάς θέλω να διευκρινίσω ότι η είδηση της σύλληψης μου είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις από την τεχνολογία GtP, ακόμα και όταν έχεις καλύψει την IP σου με Proxy KfC.
Αυτή τη στιγμή σας γράφω το ύστατο χαίρε μέσα από τα κρατητήρια, με laptop που μου δάνεισε ο αστυνόμος Θεοχάρης, αφού με είπε 30 φορές σκουλήκι.
Τουλάχιστον οι θανατοποινίτες επιλέγουν το τελευταίο τους γεύμα”, ήταν η απαράδεκτη, προκλητική ανάρτηση του διαχειριστή της σελίδας, κάνοντας γνωστό πως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.






















































