ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Ζωγραφάκη, ΟΛΜΕ | Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Στάση Εργασίας, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 08:00 έως τις 12:00 έχει προκηρύξεις για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή η ΟΛΜΕ στα σχολεία που άνοιξαν νωρίτερα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, για την κάλυψη διδακτικών ωρών που χάθηκαν λόγω καταλήψεων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, χθες η πλειονότητα των σχολείων που άνοιξαν νωρίτερα λειτούργησαν κανονικά.
Από την πλευρά της αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Ελένη Ζωγραφάκη αρνήθηκε σήμερα να δώσει σαφή εικόνα για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη χθεσινή κινητοποίηση, αναφέροντας ότι η Ομοσπονδία δεν συλλέγει στοιχεία για τις στάσεις εργασίας.
«Σε κάποια σχολεία μπορεί να υπήρχε συμμετοχή, σε κάποια άλλα να μην υπήρχε», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Η κ. Ζωγραφάκη χαρακτήρισε υποκριτικό το ενδιαφέρον του υπουργείου Παιδείας για την κάλυψη των χαμένων ωρών διδασκαλίας και υποστήριξε ότι η ΟΛΜΕ ποτέ δεν επεδίωξε τη σύγκρουση.
«Μέσω των τρίωρων στάσεων εργασίας είπαμε ότι αυτά τα θέματα πρέπει να ρυθμίζονται με παιδαγωγικά κριτήρια. Επισημαίναμε ότι είναι μια αυταρχική λογική και ότι δεν πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο η εκπαιδευτική κοινότητα», συνέχισε.























































