ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και του Αγίου Νικολάου κατέληξαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης το πρωί της Κυριακής, 10 άτομα που είχαν παρευρεθεί σε μνημόσυνο στο χωριό των Μεσελέρων Ιεράπετρας.
Το αίτιο όπως όλα δείχνουν ήταν τα σπιτικά κόλλυβα που καταναλώθηκαν στο μνημόσυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 15 άτομα αισθάνθηκαν αδιαθεσία και 7 απ’ αυτούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, 3 στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Απ’ αυτούς που πήγαν στα Νοσοκομείο κάποιοι νοσηλεύονται ακόμα για προληπτικούς λόγους ενώ οι υπόλοιποι είναι εκτός κινδύνου.
«Κανένας κίνδυνος δεν συντρέχει για την υγεία των ανθρώπων, οι οποίοι προσήλθαν χθες στα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης από κόλλυβα» αναφέρει ανακοίνωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.
«Στο Γ Ν Αγ. Νικολάου προσήλθαν χθες τρία άτομα, τα οποία αν και δεν παρουσίασαν πυρετό, νοσηλεύτηκαν για προληπτικούς λόγους και πήραν εξιτήριο σήμερα. Στο ΓΝ -ΚΥ Ιεράπετρας προσήλθαν με τα ίδια συμπτώματα επτά άτομα, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύτηκε προληπτικά. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού των νοσοκομείων ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά. Η κατάσταση των νοσηλευθέντων δεν εμπνέει καμία ανησυχία».























































