ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Χριστόπουλος,


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη προχώρησαν στον απεγκλωβισμό και τη διάσωση δύο ανηλίκων 13 και 14 ετών.
Το περιστατικό συνέβη όταν οι δύο έφηβοι εγκλωβίστηκαν στη λιθορριπή προέκτασης δυτικού λιμενοβραχίονα του λιμένα Αλεξανδρούπολης, συγκεκριμένα περίπου 500 μέτρα από τον προβλήτα, και λόγω του σκότους και της κόπωσής τους δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στελέχη του Λιμενικού Σώματος μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ στη διάσωση συμμετείχε από τη θάλασσα πλωτό περιπολικό.
Μετά τον απεγκλωβισμό, τα δυο αγόρια οδηγήθηκαν στον πλησιέστερο προβλήτα και μεταφέρθηκαν στο λιμενικό κατάστημα.
Για προληπτικούς λόγους, μετέβησαν και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από όπου και εξήλθαν.























































