ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Χριστόπουλος,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη προχώρησαν στον απεγκλωβισμό και τη διάσωση δύο ανηλίκων 13 και 14 ετών.
Το περιστατικό συνέβη όταν οι δύο έφηβοι εγκλωβίστηκαν στη λιθορριπή προέκτασης δυτικού λιμενοβραχίονα του λιμένα Αλεξανδρούπολης, συγκεκριμένα περίπου 500 μέτρα από τον προβλήτα, και λόγω του σκότους και της κόπωσής τους δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στελέχη του Λιμενικού Σώματος μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ στη διάσωση συμμετείχε από τη θάλασσα πλωτό περιπολικό.
Μετά τον απεγκλωβισμό, τα δυο αγόρια οδηγήθηκαν στον πλησιέστερο προβλήτα και μεταφέρθηκαν στο λιμενικό κατάστημα.
Για προληπτικούς λόγους, μετέβησαν και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από όπου και εξήλθαν.























































