ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα παράταση στο θρίλερ με τους Τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο

Νέα παράταση στο θρίλερ με τους Τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,

Αίτημα αναβολής κατέθεσαν, μέσω των συνηγόρων τους, οι Τούρκοι στρατιωτικοί, το οποίο έγινε αποδεκτό. Οι στρατιωτικοί υπέβαλλαν το συγκεκριμένο αίτημα αναβολής μέχρι να ομαλοποιηθεί, όπως ανέφεραν, η κατάσταση στην Τουρκία.

Η διαδικασία των συνεντεύξεων θα αρχίσει με τους πρώτους δύο στις 19 Αυγούστου και οι υπόλοιποι στις 23, 24 και 25 Αυγούστου αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε η καταγραφή των αιτημάτων διεθνούς προστασίας των στρατιωτικών και σύμφωνα με τον νόμο οι αιτούντες είχαν περιθώριο επτά ημερών από την καταγραφή, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, αφού ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις, ο αρμόδιος υπάλληλος εκδίδει την πρωτοβάθμια απόφαση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική, οι αιτούντες μπορούν να ασκήσουν προσφυγή, οπότε ακολουθεί η δευτεροβάθμια διαδικασία εξέτασης του αιτήματός τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F-16 πάνω στο FIR Αθηνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr