Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψινάκης: Λαμόγια, τον π@ύλο, δεν θα παίξετε με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Ψινάκης: Λαμόγια, τον π@ύλο, δεν θα παίξετε με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άρχισε το ξήλωμα των υπευθύνων στην Ε΄ Παιδική Εξοχή για παιδιά με ειδικές ανάγκες του Αγίου Ανδρέα ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, μετά τις διαπιστώσεις για σοβαρές ατασθαλίες στις κατασκηνώσεις.

«Όλα τα λαμόγια τον π@ύλο από εδώ μέσα, που νομίζατε ότι θα σας άφηνα να συνεχίζετε να παίζετε με τον ανθρώπινο πόνο των παιδιών και των οικογενειών τους», φώναζε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα και προχώρησε σε καθαιρέσεις όλων όσων ενεπλάκησαν στις ατασθαλίες της κατασκήνωσης.

Ήδη στον χώρο των κατασκηνώσεων βρίσκονται μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Μαραθώνα με την Υπουργό Θεανώ Φωτίου δύο επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας που ερευνούν περαιτέρω τις καταγγελίες αναζητώντας όλους τους υπαίτιους.

Μέλημα του Ψινάκη ήταν το άνοιγμα της 2ης Κατασκηνωτικής Περιόδου την Κυριακή 6 Αυγούστου

Μέλημα του Ηλία Ψηνάκη ήταν το άνοιγμα της 2ης Κατασκηνωτικής Περιόδου την Κυριακή 6-8-16, με πλήρη διαφάνεια στην τροφοδοσία, τη σίτιση και τη διάθεση της επιχορήγησης που φέτος ανέρχεται στις 300.000 ευρώ έναντι 250.000 ευρώ που ήταν πέρυσι.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μαραθώνα «επιστράτευσε» τα μέλη του Δ.Σ. της κατασκήνωσης Αιμίλιο Ρεΐσογλου, Γιώργο Ζούρο, Γιώργο Μαύρο και Αναστάσιο Οικονομόπουλο, οι οποίοι με τις άμεσες ενέργειές τους προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Παράλληλα η Διευθύντρια Καθημερινότητας Άννα Σωτήρχου, η Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού Αρετή Παπαϊωάννου, η Προϊσταμένη προμηθειών Σοφία Βασταρδή και όλοι οι υπάλληλοι της Δ/νσης Οικονομικών και της Δ/νσης Καθαριότητας προχώρησαν στη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών λειτουργιών, ώστε να συνεχιστεί, απρόσκοπτα και με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, κατασκηνωτική περίοδος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Tέλος στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στο Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr