ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φόρο και σε όσους νοικιάζουν τα ακίνητά τους μέσω των γνωστών ιστοσελίδων όπως το Airbnb θα επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει τέλος 3% σε όσους εκμισθώνουν ακίνητα, μέσω ίντερνετ.
Στόχος είναι να μπει τέλος στα «αφανή» ενοίκια που εισπράττουν κάθε χρόνο χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων μέσω του Airbnb και άλλων ιστοσελίδων που προσελκύουν εκατομμύρια ενοικιαστές.
Η απόφαση για το φόρο λήφθηκε μετά και τις καταγγελίες του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων ότι, ενώ έχουμε νέο ρεκόρ επισκεπτών, χάνονται κάθε χρόνο περίπου 270 εκατ. ευρώ από τις «αφανείς» μισθώσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα προβλέπει τη δημιουργία ενός ειδικού μητρώου στο οποίο όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που εκμισθώνουν με αυτόν τον τρόπο τα ακίνητά τους θα κληθούν να τα δηλώσουν.























































