Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πίτμπουλ έκανε τρεις επιθέσεις μέσα στο κέντρο της Λαμίας

Πίτμπουλ έκανε τρεις επιθέσεις μέσα στο κέντρο της Λαμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδέσποτα Σκυλιά, Λαμία, Σκύλος,

Η αστυνομία αφου δεν μπόρεσε να βρει τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την περισυλλογή των αδέσποτων του Δήμου, κάλεσε τελικά την 7η ΕΜΑΚ για να μπορέσει να πιάσει το μαύρο πίτμπουλ που σήκωσε στο πόδι το κέντρο της πόλης με τις επιθέσεις σε άλλα σκυλιά αδέσποτα και μη, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Αργά το βράδυ το εντόπισαν στην οδό Διάκου μπροστά στο Venezia και τελικά το περισυνέλεξαν χωρίς να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα βέβαια δεν ξέρουν τι να το κανουν και προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει ιδιοκτήτης.

Έκανε τουλάχιστον τρεις επιθέσεις μέσα σε λίγες ώρες

Η πρώτη έγινε νωρίς το απόγευμα όταν το μαύρο πίτμπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά άλλο σκύλο που τον είχε βγάλει βόλτα ο ιδιοκτήτης του, κοντά στη ΔΟΥ Λαμίας. Λίγο αργότερα επιτέθηκε σε άλλο σκυλάκι μέσα σε κατάστημα στη Ρήγα Φεραίου και μάλιστα δάγκωσε την ιδιοκτήτρια, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε αδέσποτα στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έγινε χαμός.

Δείτε κατ΄ αρχήν τι μας έγραψε ο ιδιοκτήτης του πρώτου σκύλου που δέχθηκε την επίθεση.

«Καλησπέρα. Έβγαλα το σκύλο μου βόλτα στις 4:30 το απόγευμα. Μπροστά στη ΔΟΥ Λαμίας στην οδό Ανθήλης ένα μαύρο πίτμπουλ επιτέθηκε στο σκύλο μου τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο λαιμό. Την κατάσταση έσωσε ένας ένοικος που άκουσε τις φωνές μου και βγήκε έξω με το λάστιχο με νερό. Ο σκύλος από κάπου έφυγε γιατί ήταν καλοταϊσμένος.

Είναι επικίνδυνος γιατί απ΄ ότι κατάλαβα ερχόταν καταπάνω μου και όχι στο σκύλο μου. Φεύγοντας τον είδα να μπαίνει στο προαύλιο της εφορίας. Ευτυχώς τα παιδάκια της γειτονιάς δεν ήταν έξω τέτοια ώρα. Επαναλαμβάνω μαύρο πίτμπουλ χωρίς λουρί και υπενθυμίζω ότι στο προαύλιο της εφορίας το απόγευμα παίζουν παιδάκια. Προσοχή».

Μπούκαρε σε κατάστημα και επιτέθηκε σε σκυλί

Σύμφωνα με μαρτυρίες, γύρω στις 6:00΄ το απόγευμα, το ίδιο σκυλί μπήκε σε κατάστημα στην οδό Ρήγα Φεραίου και επιτέθηκε στο σκυλάκι της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Εκείνη στην προσπάθειά της να σώσει το σκυλί από τα δόντια του άγριου πίτμπουλ, δέχθηκε δάγκωμα από το πίτμπουλ. Τελικά με τη βοήθεια και άλλων κατάφεραν να σώσουν το σκυλάκι, που το είχε αρπάξει και δεν το άφηνε με τίποτα.

Και τρίτη επίθεση στο κέντρο της Λαμίας

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ το μαύρο πίτμπουλ επιτέθηκε σε δυο αδέσποτα που ήταν στην πλατεία Ελευθερίας. Έγινε πραγματική μάχη μπροστά στους σοκαρισμένους θαμώνες των καφετεριών. Το ένα από τα αδέσποτα έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

«Είδαμε το μαύρο πίτμπουλ να έρχεται τρέχοντας και να επιτίθεται στα άλλα δυο αδέσποτα που ήταν παρέα. Το ένα το πιο μικρο το άρπαξε και το έκανε γύρω- γύρω, χτυπώντας το πάνω στα τραπέζια. Το όλο σκηνικό κράτησε αρκετά λεπτά, με τον κόσμο φοβισμένο να σηκώνεται από τις καρέκλες και να μπαίνει μέσα αφου σε κάποια στιγμή τα σκυλιά έφτασαν να τσακώνονται άγρια πάνω στο πεζοδρόμιο που ήταν τα τραπεζοκαθίσματα. Την ίδια ώρα έπαιζαν παιδάκια αμέριμνα μέσα στην πλατεία. Ευτυχώς που δεν άρπαξε κανένα μικρό παιδί. Κάποιοι προσπάθησαν μάταια να σταματήσουν την άγρια επίθεση, αλλά αυτό δεν καταλάβαινε τίποτα…», είπε στο LamiaReport ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Κάποιοι, που γνωρίζουν, λένε ότι τέτοια συμπεριφορά έχουν σκυλιά που έχουν εκπαιδευτεί για κυνομαχίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot που μοιράζει 86 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ έως τις 19:00

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη μάχη του πρωταθλήματος με 5αρα στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Νίκη με ανατροπή 3-1 τη Λαμία

Θλίψη στη Νέα Σμύρνη: Έφυγε από τη ζωή ο Τζώνυ, η μασκότ της πλατείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr