Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ζητάει από Πολάκη και Κουντουρά ο Κούγιας

Τι ζητάει από Πολάκη και Κουντουρά ο Κούγιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιστολή στον Παύλο Πολάκη και την Έλενα Κουντουρά απέστειλε ο εντολέας της Ουκρανής που ακρωτηριάστηκε και έχασε το σύζυγό της στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας, Αλέξης Κούγιας.

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως ζητήθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς να επισκεφτούν την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται με σκοπό να την στηρίξουν ψυχολογικά και να επιλύσουν τα πρακτικά προβλήματα νοσηλείας της.

«Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία, είμαι βέβαιος ότι, μόλις πληροφορηθείτε αυτή την επιστολή μου, θα ικανοποιήσετε το αίτημά μου» καταλήγουν αμφότερες οι επιστολές.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια

«Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν της διαπίστωσης της τραγικής κατάστασης τόσο από άποψη υγείας όσο και από άποψη ψυχολογικής υποστήριξης της εντολέως μας Anastasiia Cherednyk, η οποία είναι ιδιαίτερα πιθανό να χάσει το αριστερό της πόδι εξαιτίας του τραγικού ναυαγίου που έλαβε χώρα στις 16.08.2016 στην Αίγινα, απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ειδικότερα στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά τις κάτωθι συνημμένες επιστολές.

Η εντολέας μου, εκτός του ότι έχει ήδη χάσει τον σύζυγό της και κινδυνεύει να χάσει το αριστερό της πόδι, έχει εγκαταλείψει στην Ουκρανία το 16 μηνών βρέφος της. Η κυρία αυτή ήρθε αποκλειστικά για τουρισμό στην χώρα μας. Είναι καθηγήτρια Οικονομικών, όπως ήταν και ο σύζυγός της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αίγινα: Αλβανός βίαζε νεαρή υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας της

Φρίκη στην Αίγινα: 36χρονος βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου της

Ο Πολάκης συνέθλιψε τον αλαζονικό Τσακαλώτο της ήττας: «Έκανες δώρο 37 δισ. στον Μητσοτάκη και τους τραπεζίτες»

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»

Σαμποτάζ στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας – Χρησιμοποιήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr