ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, στην οδό Αστυπάλαιας 22, με τον 45χρονο, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, να καταλήγει λίγη ώρα μετά τον απεγκλωβισμό του.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο καθιστικό διαμερίσματος του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αστυπάλαιας 22, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Στην περιοχή έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα, αλλά την επιχείρηση κατάσβεσης δυσκόλευε ο στενός δρόμος, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία.
Οι πυροσβέστες κατόρθωσαν , τελικά, να απεγκλωβίσουν τον 45χρονο, ο οποίος είχε υποστεί εγκαύματα , αλλά κατέληξε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.























































