Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύκλωμα “παραβόλων” ξήλωσε η Δούρου από την Περιφέρεια Αττικής

Κύκλωμα “παραβόλων” ξήλωσε η Δούρου από την Περιφέρεια Αττικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κύκλωμα» σχετικά με τη μεταβίβαση ή την ταξινόμηση διαφορετικών οχημάτων, μέσω της χρήσης του ίδιου παραβόλου, εντοπίστηκε στην Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα εξετάζεται η υπόθεση της παραπλάνησης των υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών με τη χρησιμοποίηση δύο φορές του ίδιου παραβόλου για τη μεταβίβαση ή την αρχική ταξινόμηση διαφορετικών οχημάτων.

Αποτέλεσμα της δράσης του «κυκλώματος» ήταν η απώλεια εσόδων της Περιφέρειας προς όφελος των μελών του, τα οποία χρησιμοποιούσαν με τον παράνομο αυτό τρόπο τα παράβολα.

Η έρευνα από πλευράς των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τα καταστήματα των τραπεζών, από τα οποία έχουν εκδοθεί τα υπό έρευνα παράβολα, για τον ακριβή εντοπισμό του συνόλου των σχετικών υποθέσεων και συνακόλουθα της ζημιάς στα σχετικά έσοδα, συνεχίζεται.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τις δικές της ενέργειες σχετικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Λόφος Στρέφη: Επαναλειτουργεί ο «Εξωστρεφής» – Παραχωρείται δωρεάν σε κοινωνικούς φορείς

O Δήμος Κηφισιάς ξεκινά πρόγραμμα για εκπαίδευση άμαχου πληθυσμού σε θέματα Πολιτικής Άμυνας

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr