ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στην αντεπίθεση ο Καναδάς - Θα επιβάλει δασμούς έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλη τη σκληρότητα της νομοθεσίας εξάντλησαν οι Αρχές στην Κρήτη σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα.
Όπως γράφει το CandiaNews, ένας άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του και τώρα θα πρέπει να πληρώσει… 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε την άδεια!
Το “έγκλημα” σημειώθηκε στις 3 Αυγούστου στην Αγία Μαρίνα Χανίων, όταν αστυνομικός εντόπισε τον πωλητή ντόνατς στην παραλία να μην έχει άδεια. Το πρόστιμο έπεσε αμέσως.
Ο άνθρωπος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή:
-ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.
-ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρέθηκε να πωλεί ντόνατς είναι η εξασφάλιση των στοιχειωδών μέσων για τη διαβίωση του ιδίου καθώς και της συζύγου του.
– η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
– είναι τρίτεκνος.
Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε απέρριψε την προσφυγή του, επιβάλλοντάς με σημερινή της απόφαση το βαρύ πρόστιμο που προφανώς για να πληρώσει θα πρέπει να πουλήσει 5.000 ντόνατς και κουλούρια!























































