Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στέλνει στην Τουρκία τους τουρίστες

Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στέλνει στην Τουρκία τους τουρίστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κίνδυνο θέτει τον ελληνικό τουρισμό η τετραήμερη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που πραγματοποιείται χωρίς συγκεκριμένα αιτήματα και δεν δικαιολογείται ως προς τη διάρκειά της και τη χρονική περίοδο που αποφασίστηκε, αναφέρει το υπουργείο Τουρισμού σε ανακοίνωσή του.

Το υπουργείο Τουρισμού κάνει έκκληση για την άμεση αναστολή της απεργίας, καθώς όπως αναφέρει, “τορπιλίζει την εξαιρετική πορεία της τουριστικής κίνησης τον μήνα Οκτώβριο, εγκλωβίζει χιλιάδες τουρίστες στη χώρα μας, οδηγεί σε μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και τουριστικών αφίξεων, φέρνει σε αδιέξοδο τον τουριστικό κλάδο, θίγει τα συμφέροντα των επαγγελματιών, δυσφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό και κάνει τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία”.

Στο μεταξύ μέσω Τουρκίας ετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες, που αναχωρούν και φθάνουν στο νησί της Ρόδου οι τουριστικοί πράκτορες, λόγω των απεργιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Με δεδομένο μάλιστα ότι η Κυριακή είναι η ημέρα με τις περισσότερες αφίξεις και αναχωρήσεις επιβατών, ήδη επικρατεί έντονη κινητικότητα για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες του νησιού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι περισσότεροι τουριστικοί πράκτορες έχουν έρθει σε συνεννόηση με ναυτιλιακές εταιρείες, έτσι ώστε οι τουρίστες να μεταφερθούν αρχικά στο Μαρμαρίς της Τουρκίας και στη συνέχεια σε τουρκικό αεροδρόμιο, απ΄όπου θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, ενώ αντίστοιχα μέσω Τουρκίας θα έρθουν και οι νέοι επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χωρίς Μετρό, Τραμ, Προαστιακό και ταξί την Τετάρτη

Κασσελάκης με ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Χωρίς ταξί την Τρίτη 27/2 η Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας

Απεργία 28/2 – Τι θα γίνει με τις πτήσεις Aegean και Olympic Air

Απεργία 28/2 – Χωρίς Μετρό η Αθήνα – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr