ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διανομή Τροφίμων, Λαϊκές Αγορές,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζουν και σήμερα Δευτέρα τη δωρεάν διανομή τροφίμων οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών.
Στη Λαϊκή Αγορά του Γέρακα, στην οδό Μιαούλη, έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, καθώς στις 09:00 ξεκινά η διανομή προϊόντων.
Οι δωρεάν διανομές προϊόντων θα συνεχιστούν μέχρι τις Ευρωεκλογές, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείο Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο τους.
Στις 18:00 διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή ενώ τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη.
«Έστω και την ύστατη στιγμή πριν την ψήφιση του Νόμου,ζητάμε από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟ. κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον Υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος» τονίζει η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών.























































