ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΗΣΑΠ | Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών-Πειραιώς, Στάση Εργασίας,


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πεντάωρη στάση εργασίας πρόκειται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ την Τρίτη σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1.
Το επιβατικό κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από τις 11:00-16:00, ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ η στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα 8 σωματεία των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι «δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.























































