ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνοιξε η εφαρμογή στο ΤΑΧΙSnet για την υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης.
Eνδεικτικό του τεράστιου ενδιαφέροντος από τους φορολογούμενους είναι ότι μέσα στο πρώτο τέταρτο οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 4.000.
Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι που επιθυμούν να λάβουν την οικονομική ενίσχυση έως το τέλος του έτους έχουν στη διάθεσή τους προθεσμία 11 ημερών για να υποβάλλουν την αίτησή τους. Για αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 31η Δεκεμβρίου, η καταβολή του επιδόματος θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.
Σε περιπτώσεις αιτήσεων όπου υπάρχουν αμφιβολίες για τις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις και ελέγχους εφόσον διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, το ποσό του επιδόματος θέρμανσης δύναται να καταβάλλεται έως 13 Οκτωβρίου 2017.























































