ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λαβράκι έπιασαν σε φορολογικούς ελέγχους οι άνδρες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα στην Αθήνα όπου δεν έκοβαν αποδείξεις.
Σε αναψυκτήριο, στην Αθήνα, συνελήφθησαν ένας 36χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 52χρονη, υπεύθυνη των ταμειακών μηχανών του καταστήματος, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
Παράλληλα, για τις ίδιες παραβάσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών γυναικών 62, 24 και 24 ετών, οι οποίες είναι μέλη και διαχειρίστριες της επιχείρησης, στην οποία ανήκει το κατάστημα.
Στον χώρο λειτουργούσαν έξι ταμειακές μηχανές, όμως οι παραγγελίες αναγράφονταν σε χειρόγραφες σημειώσεις, που έφεραν αρίθμηση, χωρίς όμως να εκδίδεται η αντίστοιχη απόδειξη για κάθε παραγγελία.
Από τη διασταύρωση των στοιχείων, προέκυψε ότι στις τέσσερις από τις έξι ταμειακές μηχανές, δεν είχαν εκδοθεί 170 φορολογικά στοιχεία, συνολικής αξίας 2.598,79 ευρώ.























































