ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οδηγός της Πόρσε που ενεπλάκη στο τροχαίο που συντάραξε την Ελλάδα, Γιώργος Βακάκης, πριν ξεκινήσει για το τελευταίο και μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, δρομολόγιό του είχε συνομιλήσει με τον φίλο και γείτονά του Παντελή Παπουτσόγλου, δίνοντας μάλιστα και «ραντεβού» για το ίδιο βράδυ.
Ένα «ραντεβού» που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.
Ιδιοκτήτης καφέ, ο κ. Παπουτσόγλου ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συνομίλησε με τον Γιώργο Βακάκη πριν ξεκινήσει «για τις αποθήκες στα Οινόφυτα», όπως του ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
«Ήρθε και πήρε καφέ όπως κάθε πρωί. Μάλιστα επειδή στο αυτοκίνητό του είχε ανάψει ένα λαμπάκι και αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα δεν το πήρε και χρησιμοποίησε για το ταξίδι του όποιο αυτοκίνητο της οικογένειας που ήταν διαθέσιμο», σχολίασε ο φίλος του Βακάκη.
Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «θα βρισκόμασταν το βράδυ όταν επέστρεφε από τις αποθήκες στα Οινόφυτα. Δεν βρεθήκαμε ποτέ…».
Ο κ. Παπουτσόγλου ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά το όχημα που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης.
«Δεν είχε έρθει ποτέ από εδώ με το μοιραίο -όπως αποδείχθηκε- αυτοκίνητο. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα επιδείκνυε την Porsche του πατέρα του».
Τέλος σχολίασε και για την κατάσταση στην οποία ήταν ο νεαρός οδηγός όταν τον συνάντησε το πρωί.
«Ήταν απόλυτα νηφάλιος, ούτε κουρασμένος, ούτε υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως έχει ακουστεί. Ήρθε απλά να πάρει τον πρωινό του καφέ».























































