ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Σουηδοί “ψηφίζουν δαγκωτό” Ελλάδα για τις διακοπές τους

Οι Σουηδοί “ψηφίζουν δαγκωτό” Ελλάδα για τις διακοπές τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σουηδία, Στοκχόλμη, Τουρισμός, Τουρίστες,

Σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των Σουηδών τουριστών έρχεται η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της 1η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Στοκχόλμης Mediterranean Panorama.

Για την Ελλάδα, οι κρατήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο καταγράφουν ανοδική πορεία, όπως σημειώνεται από όλους τους μεγάλους tour operators που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες της έκθεσης, σε δύο μέρες (18-19 Μαρτίου 2017), ξεπέρασαν τους 13.000.

Η Mediterranean Panorama αποτελεί συνέχεια της Grekland Panorama και όπως τονίζεται επιβραβεύθηκε με ενθουσιασμό, από χιλιάδες Σουηδούς που έζησαν μοναδική εμπειρία κατά τη διάρκεια δύο ημερών που ήταν γεμάτες με μεσογειακό, αλλά και έντονο ελληνικό χρώμα, με πανδαισία γεύσεων, πολλά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τουριστικούς προορισμούς και επιχειρήσεις από ολόκληρη τη Μεσόγειο όπως η Τυνησία, η Ιταλία, η Κροατία, η Κύπρος, η Μάλτα, το Ισραήλ, το Μαυροβούνιο, η Ισπανία, η Κροατία, το Μαρόκο και φυσικά η Ελλάδα.

Από ελληνικής πλευράς, η έκθεση «κατακλύστηκε» με τις δυναμικές παρουσίες και τα πλούσια δρώμενα από τις Περιφέρειες Κρήτης, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας όπως και τους δήμους Αλοννήσου, Κεφαλονιάς, Σάμου, Θάσου, Πλατανιά, Χερσονήσου, Κω και της Σαντορίνης, που επίσης έδωσαν δυναμικό «παρών» με την παραδοσιακή ελληνική «φιλοξενία» τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προφυλακιστέος ο 37χρονος τζιχαντιστής Παλαιστίνιος που συνελήφθη ως μέλος της Χαμάς

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Επιχείρηση «ODIN»: Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία για τον 37χρονο τζιχαντιστή που ετοιμαζόταν για βομβιστική επίθεση με στόχο τουρίστες

Ο 37χρονος που συνελήφθη στην Κρήτη ομολόγησε ότι είναι τζιχαντιστής της Χαμάς – Κατασκεύαζε βόμβα στα Πατήσια για να σκοτώσει τουρίστες

Τρομοκρατική επίθεση σε κρουαζιερόπλοιο με Ισραηλινούς τουρίστες φέρεται να σχεδίαζε ο τζιχαντιστής της Χαμάς που συνελήφθη στην Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr