Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προϊστάμενος προσπάθησε να πουλήσει μηχάνημα του δήμου για παλιοσίδερα

Προϊστάμενος προσπάθησε να πουλήσει μηχάνημα του δήμου για παλιοσίδερα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Θεσσαλονίκης,

Στα πράσα πιάστηκε ο προϊστάμενος μιας εκ των διευθύνσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς προσπαθούσε να πουλήσει τμήματα ενός σκαπτικού μηχανήματος του δήμου για παλιοσίδερα.

Σύμφωνα με την υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για έναν 59χρονο που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πουλήσει τμήματα μηχανήματος έργων (σκαπτικό) του δήμου χωρίς να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την απόσυρση, διάθεση ή πώληση του μηχανήματος. Συγκατηγορούμενοι του για υπεξαίρεση στην Υπηρεσία είναι και άλλοι δύο δημοτικοί υπάλληλοι ηλικίας, 53 και 54 ετών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε εργοτάξιο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και διαπίστωσαν ότι τμήμα του μηχανήματος είχε φορτωθεί σε φορτηγό για να μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις εταιρείας διαχείρισης παλαιών μετάλλων και να πωληθεί, ως παλιοσίδερα. Διαπιστώθηκε επίσης, ότι για τον ίδιο σκοπό, είχε μεταφερθεί παράνομα και στους χώρους της εταιρείας και το υπόλοιπο σκαπτικό μηχάνημα.

Κατηγορούμενοι για απόπειρα αποδοχής προϊόντων εγκλήματος είναι οι συνιδιοκτήτες της εταιρείας διαχείρισης παλαιών σιδήρων και μετάλλων, ηλικίας 32, 54, 60 και 65 χρόνων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί αρμοδίως, ενώ οι εμπλεκόμενοι, που συνελήφθησαν αρχικά, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Ήττα Μητσοτάκη: Έχασε τις 5 από τις 6 Περιφέρειες και τους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας η ΝΔ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συντριβή για τον εκλεκτό του Μητσοτάκη – Θριαμβευτής ο Αγγελούδης με 67%

Ηχηρά χαστούκια στη ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Έχασαν οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία

Σε δεύτερο γύρο η εκλογή δημάρχων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χειμάρρα για τη λευτεριά του Φρ. Μπελέρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr