ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν 36χρονο Αλβανό συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Άμφισσα, ενώ αναζητούν ακόμη ένα ομοεθνή του, για την κλοπή 10 τόνων κομμένων ξύλων από χωράφι με ελιές 57χρονου αγρότη.
Σύμφωνα με το Lamia Report όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς τα κομμένα ξύλα, άρχισαν να εξαφανίζονται την τελευταία εβδομάδα σταδιακά και ότι συνολικά οι κλέφτες του είχαν πάρει περίπου 10 τόνους.
Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα που έκαναν κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών και να συλλάβουν τον έναν από αυτούς.
Μάλιστα βρήκαν και τα κλεμμένα ξύλα στην περιοχή του Κάστρου της Άμφισσας όπου οι κλέφτες τα είχαν “κρύψει” προσωρινά μέχρι να τα μεταφέρουν σε άλλη κρυψώνα ή να τα πουλήσουν.
Οι κλοπές κομμένων ξύλων είναι σύνηθες φαινόμενο σε αγροτικές περιοχές.
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι κλέφτες καταστρέφουν ολόκληρα ελαιοπερίβολα κόβοντας τις ελιές το ξύλο των οποίων φημίζεται για την ωραία φλόγα στο τζάκι.























































