ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στο Ρέθυμνο: 14χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Αυτοπυροβολήθηκε με όπλο

Σοκ στο Ρέθυμνο: 14χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Αυτοπυροβολήθηκε με όπλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρει η  απόπειρα αυτοκτονίας στο Ρέθυμνο, καθώς ένας 14χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο 14χρονος την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, πήρε ένα όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Οι συγγενείς του ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σπίτι του 14χρονου και τον παρέλαβε μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

«Ο 14χρονος ήρθε στα ΤΕΠ του νοσοκομείο φέροντας κρίσιμα τραύματα από αυτοπυροβολισμό. Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν κι έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί σε εντατική. Αμέσως ξεκινήσαμε τις διαδικασίες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ανήλικος είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να δώσει τέλος στην ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ισραηλινή Πρεσβεία καταδικάζει το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες βιώνουν ένα «αόρατο μνημόνιο» – Ο Μητσοτάκης της ακρίβειας έχει τσακίσει τον ελληνικό λαό

Ο Μητσοτάκης αδιαφορεί για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού – Αλ. Τσίπρας με αγρότες: «Εθνικής σημασίας ζήτημα η πολιτεία να σταθεί δίπλα στους παραγωγούς»

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr