ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια επικίνδυνη αεροπορική βόμβα από την εποχή του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ήταν επί 76 χρόνια σφηνωμένη μέσα στα βράχια του ποταμού στο φαράγγι Κουρταλιώτη της τουριστικής Πρέβελης, αποτελώντας μόνιμο κίνδυνο για τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά την περιοχή.
Στην ανεύρεσή της βοήθησε η παρατηρητικότητα ενός κοριτσιού που παραξενεύτηκε από το σκουριασμένο αντικείμενο το οποίο προεξείχε από τα βράχια, περίπου 700 μέτρα πριν από την εκβολή του ποταμού και το έδειξε στον πατέρα του.
Εκείνος κατάλαβε αμέσως τι ήταν και ειδοποίησε την Αστυνομία που απέκλεισε αμέσως την περιοχή!
Επί τόπου έφτασαν εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών που διαπίστωσαν ότι είναι βόμβα μετρίου μεγέθους που έπεσε πιθανότατα από γερμανικό αεροσκάφος το 1941, όταν βομβαρδίστηκαν το αεροδρόμιο Τυμπακίου και το παρακείμενο μοναστήρι και κάλεσαν πυροτεχνουργούς για να την εξουδετερώσουν.
Ως τότε, απαγορεύεται η πρόσβαση στην περιοχή που φυλάσσεται από την Αστυνομία.























































