ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαρνάβας, Δημήτρης Κουφοντίνας, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Φυλακές Κορυδαλλού,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου, τον γιο του Έκτορα και την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ, έφτασε στο σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής, εκεί όπου θα περάσει τη 48ωρη άδεια που πήρε από τις φυλακές.
Ο Κουφοντίνας έφτασε στο σπίτι του με όχημα που οδηγούσε η σύζυγος του μαζί με το γιο του Εκτορα στο πίσω κάθισμα και συνοδευόμενος από οχήματα αλληλέγγυων.
Επικράτησε ένταση προς στιγμήν όταν οι αλληλέγγυοι αντελήφθησαν τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, αλλά η δικηγόρος του Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία.
«Αφήστε τον ήσυχο, ήρθε να ξεκουραστεί» έλεγαν οι αλληλέγγυοι στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι. Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε κάποιες ώρες στην πλατεία του χωριού όπου έτρωγε με την παρέα του, ενώ προηγουμένως πέρασε από το ΑΤ της Νέας Μάρκης για να δώσει το «παρών».























































