ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές τρόμου έζησε ένα 7χρονο κορίτσι και οι γονείς του στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» της Πλατείας Σαπφούς στη Λέσβο.
Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών στο LesvosNews.gr, στο χώρο της Πλατείας βρίσκονταν τρία αδέσποτα σκυλιά.
Όταν η 7χρονη κόρη τους μπήκε μέσα στη φάτνη που βρίσκεται εκεί, το ένα σκυλί επιτέθηκε στο παιδί τους και αφού το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα.
Τρομοκρατημένοι οι δύο γονείς τράβηξαν την κόρη τους μέσα από την φάτνη και την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Το κορίτσι φέρει σοβαρά τραύματα από την επίθεση του σκύλου.
Στα επείγοντα περιστατικά όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είχαν κι άλλο περιστατικό από τον ίδιο χώρο προφανώς από τα ίδια σκυλιά.























































