ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να στήσουν μπλόκο, στις 22 του Γενάρη, στον αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε65, με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, αποφάσισαν σήμερα το βράδυ οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.
Πιο νωρίς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μπούτας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως στο πλαίσιο της απόφασης της πανελλαδικής επιτροπής έχει αποφασιστεί και “βγήκαν” ήδη τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ σήμερα οι αγρότες συζητάνε για την μορφή του αγώνα το επόμενο χρονικό διάστημα.
Τα προβλήματα, συνέχισε, είναι μεγάλα και οξυμένα, η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τα λύνει αλλά τα οξύνει ακόμα περισσότερο, καταλήγοντας, πως το εισόδημα του αγρότη συνεχώς μειώνεται, ενώ οι φόροι αυξάνονται.
Στη διάρκεια της συνέλευσης, οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων τοποθετήθηκαν για τη μορφή και την ημερομηνία που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ τόσο ο κ. Μπούτας, όσο και ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου, με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει ότι ο αγώνας είναι συνεχής και δεν σταματά με ένα μπλόκο.























































