Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περιμένοντας ασθενοφόρο επί 35 λεπτά, πεσμένος στην άσφαλτο με βροχή

Περιμένοντας ασθενοφόρο επί 35 λεπτά, πεσμένος στην άσφαλτο με βροχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμαλιάδα,

Επί 35 λεπτά και υπό βροχή, περίμενε ασθενοφόρο πεσμένος στην άσφαλτο και τραυματισμένος, ένας νεαρός διανομέας νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαλιάδα.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, το περιστατικό που αναστάτωσε και εξαγρίωσε τους κατοίκους συνέβη στη συμβολή των οδών Γορτυνίας και Δαλιάνη. Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Γορτυνίας και ενώ στη συμβολή με τον οδό Δαλιάνη υπάρχει απαγορευτική πινακίδα “stop”, δεν σταμάτησε.

Εκείνη τη στιγμή την Δαλιάνη “κατέβαινε” το νεαρό άτομο που το αυτοκίνητο χτύπησε με σφοδρότητα πλάγια. Ο άτυχος δικυκλιστής πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ οι περίοικοι βγήκαν στον δρόμο να δουν τι είχε συμβεί.

Άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία και ανέμεναν το ασθενοφόρο. Άρχισε να βρέχει, το ασθενοφόρο δεν εμφανίζονταν και οι περίοικοι βρίσκονταν εν βρασμώ, βλέποντας το νεαρό άτομο τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Οι περίοικοι έφεραν ομπρέλες και έκαναν έναν κύκλο γύρω του, ώστε να τον προστατεύσουν τουλάχιστον από την βροχή, ενώ όταν τελικά έφτασε το ασθενοφόρο άρχισαν εξαγριωμένοι να φωνάζουν για αυτή την καθυστέρηση και μάλιστα εφόσον επρόκειτο για τραυματισμένο από τροχαίο, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να προσδιοριστεί εάν είχε υποστεί σοβαρό ή μη τραυματισμό.

Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό δικυκλιστή στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα έφθανε και το δεύτερο ασθενοφόρο, το οποίο και έφυγε άδειο…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αμαλιάδα: Άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του περίπου 20 ημέρες – «Είχε θολώσει το μυαλό μου»

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος νικητής – Μόλις με 3 ευρώ κέρδισε 7.116.585 ευρώ

Αμαλιάδα: 77χρονη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία – «Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή»

Αμαλιάδα: Συνελήφθη γυναίκα για παράνομα τυχερά παίγνια

Πέθανε από κορωνοϊό 62χρονος γιατρός στην Αμαλιάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr