Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Οι κληρονόμοι – μαϊμού τα έχασαν όλα τελικά

Πάτρα: Οι κληρονόμοι – μαϊμού τα έχασαν όλα τελικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα,

Ένα ζευγάρι στην Πάτρα πριν από δύο χρόνια περίπου βρέθηκε από το πουθενά να κληρονομεί το ακίνητο που τους έγραψε μια υπερήλικη πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PatrasTimes.gr το άνοιγμα της διαθήκης τότε είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς η εκλιπούσα είχε επιλέξει να αφήσει το ακίνητο που είχε στην ιδιοκτησία της και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο, σε ένα άγνωστο προς τα συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα ζευγάρι, με το σκεπτικό μάλιστα ότι την πρόσεχαν όσο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον της ηλικιωμένης δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και προσέβαλαν την διαθήκη υποστηρίζοντας πως αυτή δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές διαθέσεις της θανούσης και πως η υπογραφή της πρέπει να είχε αποσπαστεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Παρόλα αυτά οι «κληρονόμοι» του ακινήτου δεν έχασαν χρόνο και όχι μόνο το εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά ,καθώς το ενοικίασαν, αλλά μπήκαν και στη διαδικασία της συντήρησης, δαπανώντας αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καλά για τους δικαιούχους της επίμαχης κληρονομιάς, καθώς η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, όπου πρόσωπα υπεράνω υποψίας κατέθεσαν, πως οι άγνωστοι κληρονόμοι, ποτέ δεν είχαν εμφανιστεί στο σπίτι της ηλικιωμένης όσο αυτή ήταν εν ζωή, αλλά πολύ περισσότερο, ποτέ δεν τις πρόσφεραν βοήθεια, αφού είχε μόνιμα γυναίκα η οποία την πρόσεχε αλλά και τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν σε ίδρυμα, τα έξοδα του οποίου πλήρωναν συγκεκριμένα συγγενικά πρόσωπα.

Μάλιστα εργαζόμενη στο ίδρυμα αποκάλυψε, πως η ηλικιωμένη λίγες εβδομάδες πριν καταλήξει, δέχθηκε μια περίεργη επίσκεψη από ένα ανδρόγυνο, το οποίο έμεινε στο δωμάτιό της για αρκετή ώρα, προσθέτοντας, πως ο τρόπος με τον οποίο κινούντο και οι επισκέπτες τις προκάλεσε απορίες.

Τα όσα ειπώθηκαν στη δίκη έφεραν τα πάνω κάτω στην υπόθεση καθώς ακυρώνεται η διαθήκη και αυτό που απομένει είναι να καθαρογραφεί η απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr