Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος δημάρχου Ωρωπού: Θέλουν να μας εκφοβίσουν

Δικηγόρος δημάρχου Ωρωπού: Θέλουν να μας εκφοβίσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διόδια, Μαλακάσα,

Ο δικηγόρος του δημάρχου Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκου, των τριών αντιδημάρχων , και των δύο δημοτικών συμβούλων που κρατούνται στη διεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, Παναγιώτης Χασιώτης τονίζει ότι “στους επτά αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, διακεκριμένων πράξεων φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παρακώλυσης συγκοινωνιών”. Ο κ. Χασιώτης υπογράμμισε μιλώντας Στο ΧΩΝΙ πως “η δίωξη έχει στόχο τον εκφοβισμό εκ μέρους της παραχωρησιούχου εταιρείας, που στοχεύει στην κάμψει των αγώνων της τοπικής κοινωνίας”.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ωρωπού Ευάγγελος Ηλιάσκος, τονίζει ότι “πριν προχωρήσουν σε αυξήσεις διοδίων, μας είχαν πει ότι θα συνεννοηθούν με τις τοπικές κοινωνίες. Δεν το έκαναν. Μετά από αυτά, εμείς πήραμε απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο να βγούμε στο δρόμο και να διαμαρτυρηθούμε στα διόδια των Αφιδνών”.

Ο ίδιος ανέφερε Στο ΧΩΝΙ πως τα επεισόδια έγιναν από θερμόαιμους κατοίκους της περιοχής, θεωρεί όμως ότι “ο κόσμος έχει αγανακτήσει από την κατάσταση. Για να μετακινηθεί από το ένα σημείο του δήμου στο άλλο, για να πάει στην Εφορία ή το ΙΚΑ, θα πρέπει να πληρώσει διόδια! Και καθώς πηγαίνει και στην επιστροφή”…

Ο κ. Ηλιάσκος υπογράμμισε ότι “η εταιρεία έχει πιέσει ώστε να ασκηθούν διώξεις και σε άλλες περιπτώσεις, ενώ αυτά που λένε για μειώσεις ως 50% στους κατοίκους είναι απλά ένα ξεροκόμματο, καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς”, συμπληρώνοντας πως “με αυτή την κατάσταση εμάς μας διαλύουν τελείως, οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι”!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διόδια: Αύξηση-φωτιά 33% – Από 1η Απριλίου σε ισχύ νέες τιμές σε 18 σταθμούς της Εγνατίας

Διόδια: Ακριβότερα από την 1η Ιανουαρίου 2024 – Οι νέες αυξημένες τιμές

Ασύλληπτα μέλη συμμορίας οι κουκουλοφόροι που επιχείρησαν να αρπάξουν γυναίκα στα διόδια Ελαιώνα Αιγίου

Αίγιο: Τι κρύβεται πίσω από την απόπειρα αρπαγής γυναίκας

Εκλογές: Ποιες ημέρες και ποιες ώρες θα είναι οι δρόμοι δίχως διόδια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr