ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαυρέντης Λαυρεντιάδης,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκαεννιά μήνες μετά την σύλληψή του αποφυλακίζεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με εγγύηση 500.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Το βούλευμα κάνει δεκτό το αίτημα του επιχειρηματία που στηριζόταν, κυρίως, στα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετωπίζει.
Προ ημέρων, ο εισαγγελέας Εφετών είχε προτείνει – αναπόφευκτα, λόγω παρέλευσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης, να αποφυλακιστεί με αυστηρούς όρους για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ απο την Proton Bank , αλλά υπήρχε σε εκκρεμότητα η υπόθεση της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, τον Ιούνιο του 2012.























































