ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, Βίντεο, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Ομαδικές Απολύσεις, Υπουργείο Εργασίας,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαμαρτυρία τους για τις ομαδικές απολύσεις από τα Λιπάσματα Καβάλας εξέφρασαν σε υψηλούς τόνους στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, εργαζόμενοι στην επιχείρηση, ενώ εκείνος έπινε τον καφέ του στη Θεσσαλονίκη και την πλατεία Αριστοτέλους.
Απολυμένοι από τη Βιομηχανία Λιπασμάτων Καβάλας , όπως αναφέρει το enikos.gr βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας για μαζική κινητοποίηση.
Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα υπάρχει ειδική αναφορά στις απολύσεις στα Λιπάσματα Καβάλας:
«Οι παράνομες, άδικες και καταχρηστικές απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον γνωστό «επιχειρηματία» Λαυρέντη Λαυρεντιάδη φέρουν τη σφραγίδα πρωτίστως της Κυβέρνησης, με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κα Στρατινάκη να αναλαμβάνει τον ρόλο του «δήμιου» για τον αποκεφαλισμό 133 εργαζομένων».
Σημειώνεται ότι από τις 10 Αυγούστου ξεκίνησε σταδιακά η κοινοποίηση απολύσεων στη Βιομηχανία Λιπασμάτων Καβάλας, διαδικασία που ολοκληρώθηκε στο τέλος Αυγούστου.
Συγκεκριμένα 133 εργαζόμενοι απολύθηκαν από τα Λιπάσματα και, μάλιστα, είναι οι πρώτοι που απολύονται με τον νόμο για τις ομαδικές απολύσεις.
























































