ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανικός στη Νίκαια – Λαμπάδιασε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (φωτο)

Πανικός στη Νίκαια – Λαμπάδιασε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φωτιά εκδηλώθηκε – υπό αδιευκρίνιστη αιτία – σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νίκαια, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός μεταξύ των επιβατών.

Ο οδηγός του λεωφορείου αντιλήφθηκε άμεσα το γεγονός ακινητοποιώντας το λεωφορείο και αφού άνοιξε τις πόρτες ζήτησε από τους επιβάτες να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. με λογική «ξέσκισε» τους «πρασινοαναπτυξάκηδες»: «Η ενεργειακή μετάβαση δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών ούτε της προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων»

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Η κυβερνητική ανακοίνωση με τα μέτρα για τα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Χατζηγιαννάκης (ΕΛ.Α.Σ.): «Άλλη μια φορά οι φυσικές καταστροφές βρίσκουν απροετοίμαστη την Πολιτεία και την πληρώνουν οι πολίτες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr