ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή κακοκαιρία με βροχή και χαλαζόπτωση ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.
Κεντρικοί δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε ποτάμια, μέσα σε λίγα, μόλις, λεπτά, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Στο λιμάνι, πολλοί έχουν αναγκαστεί να ανέβουν πάνω στα αυτοκίνητά τους καθώς το νερό έχει ανέβει επικίνδυνα.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μια γυναίκα και ένας άντρας παρασύρθηκαν από το ποτάμι που δημιούργησε η βροχή, στην οδό Βενιζέλου στην Νεάπολη με πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο για να τους βοηθήσουν.
Οι δυο τους περιμεναν σε στάση λεωφορείου, όταν τους βρήκε η καταιγίδα και τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που τους παρέσυραν. Ευτυχώς όμως υπήρξε άμεση κινητοποίηση και οι άνθρωποι διασώθηκαν.
Εν τω μεταξύ, πλημμυρισμένη παραμένει η ευρύτερη περιοχή του μνημείου του Λευκού Πύργου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε κάποια σημεία το ύψος του νερού ξεπερνά τους πενήντα πόντους. Το βρόχινο νερό πλημμύρισε τον αύλειο χώρο του μνημείου εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό του τους επισκέπτες του Λευκού Πύργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr εντός του μνημείου βρίσκονται μικρά παιδιά τα οποία βρέθηκαν εκεί για να το επισκεφτούν στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου τους. Οι υπεύθυνοι του μνημείου ειδοποίησαν τις αρχές.
Στο σημείο έχει μεταβεί περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται πυροσβεστικό όχημα για να αντλήσει το νερό.























































