ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθησαν την Παρασκευή, σε Ρέθυμνο και Χανιά, πέντε Κρητικοί (δύο άντρες και τρείς γυναίκες), για οφειλές Δημοσίου. Ο ένας έχει οφειλές ύψους 934.000 ευρώ και οι άλλοι τέσσερις 458.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το τοπικό flashnews.gr, το πρωί της Παρασκευής στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν 59χρονος, 49χρονη, 64χρονη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, η οποία διενεργεί και την προανάκριση.
Το συνολικό ύψος των οφειλών του 59χρονου, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 934.402,31 ευρώ, της 49χρονης στο ποσό των 155.790,62 ευρώ, της 64χρονης ανέρχεται στο ποσό των 126.747,12 ευρώ.
Επιπλέον το πρωί της ίδιας ημέρας συνελήφθη στο Ρέθυμνο 56χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 85.954,80 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.
Στα Χανιά, συνελήφθη 38χρονη ημεδαπή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, η οποία διενεργεί την προανάκριση, για οφειλές δημοσίου συνολικού χρηματικού ποσού 89.832,15 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και Χανίων, αντίστοιχα.























































