ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΟΕ-ΟΤΑ,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Ν. Δένδιας στο Πεντάγωνο με τον Πιτ Χέγκσεθ - Ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου έρχεται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Δευτέρα στις 13:00 το μεσημέρι στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ επιθυμεί να παραδώσει στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, «χιλιάδες υπογραφών που εναντιώνονται στην εφαρμογή του Ν.4250/2014», προκειμένου να αποδείξει στην ηγεσία του υπουργείου ότι «με τη συγκριτική αξιολόγηση δεν διαφωνεί μια πολύ μικρή μειοψηφία εργαζομένων που ξεβολεύεται…».
Τέλος, η Ομοσπονδία σημειώνει ότι τα μέλη της θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στις 15:00, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.























































