ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ξεκινά η ΑΔΕΔΥ, διεκδικώντας κατάργηση της διαθεσιμότητας και των απολύσεων καθώς και απόσυρση του σχεδίου νόμου για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο.
Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου με καταλήψεις των γραφείων διοίκησης και προσωπικού στις υπηρεσίες και τους χώρους εργασίας, ενώ στις 15:00 θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια των εργαζομένων του Δημοσίου σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ θα κλιμακωθούν στις 9 Ιουλίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο, συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει για τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.























































