ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το όνομα του αξέχαστου συνθέτη Λουκιανού Κηλαηδόνη θα πάρει η πλαζ της Ακτής Βουλιαγμένης σύμφωνα με την σύζυγό του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην σελίδα της στο Facebook η σύζυγός του Άννα Βαγενά, η τελετή της απονομής του ονόματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στην παραλία στις 9 το βράδυ και θα συνοδεύεται από μια μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία θα εμφανιστούν η κόρη του, Μαρία Κηλαηδόνη και ο Δώρος Δημοσθένους.
Εκτός αυτού στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ενώ η βραδιά θα είναι γεμάτη με τραγούδια του Λουκιανού Κηλαδόνη και προβολές από το αρχειακό υλικό του.
Την απόφαση αυτή πήρε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην οποία ανήκει η πλαζ της Βουλιαγμένης η οποία μαζί με το Δήμο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης συνδιοργανώνει και την τελετή απονομής του ονόματος.























































