Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα: «Αν δεν έχετε έρθει στη χώρα μου, χάνετε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα: «Αν δεν έχετε έρθει στη χώρα μου, χάνετε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tο νέο σποτ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού παρουσίασε μαζί με την υπουργό Έλενα Κουντουρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτόν και την οικογένειά του η επιλογή τους ως πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού.

«Εγώ και η οικογένειά μου θα προσπαθήσουμε να προβάλουμε τις ομορφιές τους ανθρώπους και την κουλτούρα της Ελλάδας. Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη και η φιλανθρωπία και γι’ αυτό κάνουμε αγώνα δρόμου στις 7 Ιουλίου (σ.σ. από τα Σεπόλια ως το Καλλιμάρμαρο) για να ενισχύσουμε τα παιδιά και την κιβωτό του Κόσμου.

Αγαπάω την Ελλάδα, τη χώρα μου, εδώ γεννήθηκα και θέλω να δείξω τι σημαίνει να είσαι Έλληνας. Θέλω να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Δεν επέλεξαν εμένα αλλά την οικογένεια μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά της η Έλενα Κουντουρά δήλωσε: «Συγκινήθηκα όταν γνώρισα την οικογένεια από το πόσο αγαπούν την πατρίδα μας. Είναι άξιος πρεσβευτής και όταν του το ζήτησα δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και την προβάλει παντού σε όλο τον κόσμο… καλεί από το τηλεοπτικό σποτ όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Ελλάδα 365 μέρες το χρόνο. Ο Γιάννης ανέβασε το σποτ στα social media και συγχρόνως το κάνουν όλες οι πρεσβείες της Ελλάδας».

Αν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βιαζόταν να προλάβει την πτήση του για Θεσσαλονίκη (σ.σ. καθώς έχει νέο γύρισμα το σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική), δέχτηκε να απαντήσει σε λίγες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Όταν μιλάω με τους συμπαίκτες μου, τους λέω: «Παιδιά, αν δεν έχετε πάει στην Ελλάδα, χάνετε! Προσπαθώ κι εγώ να φιλοξενήσω στην Ελλάδα φίλους μου από το εξωτερικό, να φέρω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ στην Ελλάδα. Έστειλα το μήνυμα, λοιπόν σε όλον τον κόσμο, με ανάρτηση του σποτ που γυρίσαμε με το υπουργείο Τουρισμού, να έρθει να γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρισμός: 32 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2023 – Εισπράξεις άνω των 20 δισ. ευρώ

Πάρος: «Πρωταγωνίστρια» για μια ακόμα φορά στο Netflix

Στην Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες ξόδεψαν τα περισσότερα

Δυο Αμερικανίδες μαμάδες καταγγέλλουν ότι τις νάρκωσαν και τις βίασαν στις Μπαχάμες

ΕΞΩΤΙΚΟ Μαρακές: Η μεγαλύτερη έκπληξη!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr