Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδιο πρώην βουλευτή με τη ΔΙΑΣ – Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα

Επεισόδιο πρώην βουλευτή με τη ΔΙΑΣ – Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσήχθη την Παρασκευή ο πρώην βουλευτής Α’ Πειραιώς των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά τον σταμάτησαν επειδή μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του ενώ οδηγούσε και τότε εκείνος τους συμπεριφέρθηκε απρεπώς και αρχικά αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία του.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή το περιστατικό, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά δηλώνει ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει βρίζοντας τον σκληρά εργαζόμενο αστυνομικό, που αγόγγυστα καθημερινά με κίνδυνο ζωής, χωρίς μέσα και με υπερεργασία, προσφέρει τα μέγιστα για την ασφάλεια του πολίτη.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί θα συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι το έργο της προσφοράς απέναντι στην κοινωνία, καταδικάζοντας κάθε συμπεριφορά που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.

Το ίδιο ζητάμε να πράξουν όλοι όσοι πιστεύουν και αγωνίζονται, μαζί με εμάς, για μια σύγχρονη αστυνομία που θα λειτουργεί με επαγγελματισμό και ανεπηρέαστα από κάθε είδους παρεμβάσεις.

Όλοι οι πολίτες, «Επώνυμοι-Ανώνυμοι«, «Γνωστοί-Άγνωστοι«, είναι ίσοι απέναντι στο νόμο!» καταλήγει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr