Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ύφεση τα μέτωπα σε Κινέτα και Καλλιτεχνούπολη – «Στοπ» από Πυροσβεστική στα ντρον

Σε ύφεση τα μέτωπα σε Κινέτα και Καλλιτεχνούπολη – «Στοπ» από Πυροσβεστική στα ντρον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ύφεση είναι οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην Κινέτα και την Καλλιτεχνούπολη Αττικής.

Από τις πυρκαγιές έχει προκληθεί ο θάνατος 81 ατόμων και ο τραυματισμός ακόμη 187, στο Μάτι, τον Νέο Βουτζά και την Ραφήνα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων συνεχίζονται, από περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ η Πυροσβεστική παρακαλεί τους συγγενείς των αγνοουμένων να προσέρχονται στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οδό Μικράς Ασίας 75 στο Γουδί, έως και αύριο (Παρασκευή 27 Ιουλίου), από τις 08.00 έως τις 20.00, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, όπου ανακόπηκαν τα μέτωπα προς τους Αγίους Θεοδώρους και το Λουτράκι, επιχειρούν αυτή την ώρα 176 πυροσβέστες με 74 οχήματα, εννέα οχήματα ΟΤΑ, τρία μηχανήματα έργου, 10 υδροφόρες και ένα ελικόπτερο.

Στο πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε από την Καλλιτεχνούπολη Αττικής, επιχειρούν 190 πυροσβέστες, με 96 οχήματα και 90 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η Πυροσβεστική επισημαίνει πως «κάθε πτήση τόσο επανδρωμένων, όσο και μη επανδρωμένων εναερίων μέσων (drones) στην ευρύτερη περιοχή επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, αποτελεί σοβαρή παράβαση και δημιουργεί κινδύνους ασφάλειας πτήσεων».

Για τον λόγο αυτό «απαγορεύεται αυστηρά η πτήση των συγκεκριμένων μέσων, σε ακτίνα περίπου 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της περιοχής» σημειώνει, προειδοποιώντας ότι «παραβίαση του υφιστάμενου πλαισίου επισύρει ιδιαίτερα αυστηρές ποινικές και διοικητικές ποινές».

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι πτήσεις που έχουν την προβλεπόμενη άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και την έγκριση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr