ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις καταστροφικές φωτιές πριν από δύο εβδομάδες στην Αττική, φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Σχοινιά, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Στη Γαλάζια Ακτή επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, προκειμένου να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με το τοπικό irafina, η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση λίγο μετά τις 15.30, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στο σημείο για την κατάσβεση της επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του irafina.gr, η φωτιά είναι πλέον υπό πλήρη έλεγχο και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.























































