ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Βρέφος, Ιατροδικαστής, Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, Πάτρα,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του πέντε μηνών βρέφους, που το βρήκε δίπλα της νεκρό η μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, το βρέφος δεν φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, για αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνιδίου θανάτου.
Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε χθες το πρωί αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή όπως είπε, είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο.
Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες και αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.
Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε που να το αφήσει.
Μάλιστα, από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες, ώστε να μην παραμένει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.























































