ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεράσιμος Γιακουμάτος, Εμπορικά Καταστήματα,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τη απόφαση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές σε 10 περιοχές μίλησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, τονίζοντας ότι το μέτρο είναι πιλοτικό και θα αρθεί αν δεν αποδώσει.
Μιλώντας στο Mega, ο υφυπουργός Ανάπτυξης διευκρίνισε ότι το μέτρο έχει ισχύ για οκτώ μήνες και συγκεκριμένα έως τις 15/03/2015. Στο διάστημα αυτό, θα γίνει αξιολόγηση για το εάν αυξήθηκε η απασχόληση και ο τζίρος των καταστημάτων και στη συνέχεια θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Απαντώντας σε όσους αντιδρούν στο μέτρο, ο υφυπουργός τόνισε πως είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό και πως είναι «αδιανόητο» σε όλη την Ευρώπη να είναι τα καταστήματα ανοιχτά και η Ελλάδα να είναι «αλυσοδεμένη στο χθες».
Σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες για παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων κατά τις Κυριακές, ο κ. Γιακουμάτος, δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι δεν θα πληρώνουν οι εργοδότες καθώς το ΣΕΠΕ «είναι πολύ σκληρό».























































