ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καταλήψεις, Κατάληψη, Πανεπιστήμια, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ανακατάληψη χώρου της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών προχώρησαν λίγο μετά τις 13.00 σήμερα Τετάρτη μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, πανεπιστημιακοί είχαν προχωρήσει στην απομάκρυνση του «Ρουβίκωνα» από τον χώρο 516, επισημαίνοντας ότι ο χώρος πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Πανεπιστημίου.
Συγκεκριμένα, πανεπιστημιακοί σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να μην επιτρέψουν στα μέλη του Ρουβίκωνα να εισέλθουν στο γραφείο που έχουν καταλάβει, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ να προκληθεί ένταση.
Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, σε επικοινωνία με την Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, επιβεβαιώθηκε η ανακατάληψη του χώρου τονίζοντας πως «ομάδα ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως “Ρουβίκωνας”, με τη βία εισήλθαν στην αίθουσα».
Να σημειωθεί πως ο «Ρουβίκωνας», με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι άνοιξε «στέκι» μέσα στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ δηλώνοντας ότι «ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».
Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφία, όπου εικονίζονταν μέλη της ομάδας μέσα στο κτήριο.























































