Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια ένα δικαστικό λάθος» λέει ο Β. Παπαγεωργόπουλος

«Πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια ένα δικαστικό λάθος» λέει ο Β. Παπαγεωργόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πληρώνω εδώ και οκτώ χρόνια ένα δικαστικό λάθος, λέει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υποστηρίζοντας σε δήλωσή του ότι δεν παρέβη τον νόμο «ούτε κατ’ ελάχιστο» και δεν καταχράσθηκε «ούτε 1 ευρώ από τη δημόσια ή τη δημοτική περιουσία».

Ο κ. Παπαγεωργόπυλος εκφράζει επίσης την αγανάκτησή του για το ότι, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, προσκεκλημένοι των ΜΜΕ τον συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των καταχραστών του Ελληνικού Δημοσίου.

Καλεί, δε, τον Άρειο Πάγο να μελετήσει την υπόθεσή του και να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες ώστε «να υπάρξει επανάληψη της διαδικασίας που με οδήγησε στην καταδίκη», για να αποδειχθεί ότι «πράγματι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υπηρέτησε με αυταπάρνηση και απόλυτη ανιδιοτέλεια την Πατρίδα, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη».

Στη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι οι πάντες πρέπει να γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας στα περιουσιακά του στοιχεία απέδειξε ότι δεν έχει γίνει μεταβολή τους κατά την διάρκεια της 12ετούς δημαρχίας του και ότι τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει αποκτήσει οποιοδήποτε αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο.

«Παρά βεβαίως την παραπάνω Λογιστική Δικαστική Πραγματογνωμοσύνη υπάρχει η γνωστή απόφαση του Δικαστηρίου, που μέσα σ’ ένα κλίμα ρωμαϊκής αρένας, δίψας για πολιτικό αίμα και πλήρους καταπάτησης του τεκμηρίου αθωότητος, με καταδίκασε με οριακή πλειοψηφία 3 έναντι 2» αναφέρει.

Και βεβαίως, σημειώνει, «ποτέ δεν θα ξεχάσω ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου επαναλάμβανε συνεχώς κατά την διάρκεια της δίκης ότι “και εμείς οι δικαστές άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και λάθη”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

«Θα με σκοτώσει, βοηθήστε με» συγκλονίζει η 20χρονη θύμα revenge porn στην Πιερία

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Δημοσκόπηση-χαστούκι για κυβέρνηση Μητσοτάκη και Δικαιοσύνη: 8 στους 10 βλέπουν συγκάλυψη στα Τέμπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr