ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έργα αναβάθμισης θα γίνουν το προσεχές διάστημα στο ΣΕΦ.
Η Πολιτεία και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου.
Το έργο χρηματοδοτεί η ίδια η Περιφέρεια με το κόστος να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και έρχεται να επαναφέρει το σημαντικό αυτό γήπεδο στην κατάσταση που ήταν παλαιότερα.
Εδώ και αρκετά χρόνια το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχε εγκαταλειφθεί στη φθορά του χρόνου και έτσι η Πολιτεία προχωρά στις συγκεκριμένες εργασίες βελτίωσης.
«Στο πλαίσιο αυτό, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφαλίζει τη συντήρηση και αποκατάσταση των δικτύων άρδευσης και πυρόσβεσης, τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή δύο γηπέδων αντισφαίρισης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.























































